Као одборници СНСД-а смо одлучили да више не учествујемо у раду Скуптшине Града док градоначелник не исплати породиље и здравствене раднике“, најавио је Срђан Амиџић, одборник СНСД-а у Скупштини града Бањалука.

„Бањалучани су свједоци да смо ми дефинисали одређене политике почетком године  које су подразумијевале исплату једнократне помоћи породиљама и здравственим радницима“, додаје Амиџић.

„У буџету је наведено да ће подршка породиљама бити исплаћена одједном и тада је дефинисано да ће тај износ бити 500КМ. Сада покуушавају да то исплате у ратама. To није оно што је договорено и с обзиром на усвојену Одлуку о извршењу буџета то мора бити исплаћено ове године“, каже Срђан Амиџић.

Амиџић подсјећа да још није исплаћена  једнократна помоћ здравственим радницима.

„Нема смисла да учествујемо у раду Скупштине гдје се одлуке спроводе селективно, осјећамо се омаловажено. Они узимају и спроводе само оно што њима одговара“, поручује одборник СНСД-а у Скупштини Града Бањалука.

„Наш је интерес да се усвоји ребаланс и буџет за 2022. али да би се то догодило ми морамо да имамо минимум повјерења“, каже Амиџић.

„Мора се испоштовати оно што је већ договорено“, наглашава Срђан Амиџић.

ОСТАЛЕ НОВОСТИ

One Response

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.