Амиџић: Неће бити засједања Скупштине док градоначелник не исплати накнаде породиљама и љекарима

Амиџић: Неће бити засједања Скупштине док градоначелник не исплати накнаде породиљама и љекарима

Као одборници СНСД-а смо одлучили да више не учествујемо у раду Скуптшине Града док градоначелник не исплати породиље и здравствене раднике“, најавио је Срђан Амиџић, одборник СНСД-а у Скупштини града Бањалука.
„Бањалучани су свједоци да смо ми дефинисали одређене политике почетком године које су подразумијевале исплату једнократне помоћи породиљама и здравственим радницима“, додаје Амиџић.
„У буџету је наведено да ће подршка породиљама бити исплаћена одједном и тада је дефинисано да ће тај износ бити 500КМ. Сада покуушавају да то исплате у ратама. To није оно што је договорено и с обзиром на усвојену Одлуку о извршењу буџета то мора бити исплаћено ове године“, каже Срђан Амиџић.
Амиџић подсјећа да још није исплаћена једнократна помоћ здравственим радницима.
„Нема смисла да учествујемо у раду Скупштине гдје се одлуке спроводе селективно, осјећамо се омаловажено. Они узимају и спроводе само оно што њима одговара“, поручује одборник СНСД-а у Скупштини Града Бањалука.
„Наш је интерес да се усвоји ребаланс и буџет за 2022. али да би се то догодило ми морамо да имамо минимум повјерења“, каже Амиџић.
„Мора се испоштовати оно што је већ договорено“, наглашава Срђан Амиџић.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!