Заинтересованост за петицију већа него што смо очекивали

Заинтересованост за петицију већа него што смо очекивали

Заинтересованост за потписивање петиције за опозив Драшка Станивуковића чак је и већа него што смо очекивали.

Градски одбор СНСД-а Бањалука и званичне штандове СНСД-а на којима грађани могу да се потпишу свакодневно посјети велики број грађана.

Посебно нас радује сазнање да се прикупљању потписа прикључио и велики број Удружења грађана и појединаца.

Сви потписи које грађани и удружења прикупе могу доставити у Градски одбор СНСД-а Бањалука, а ми ћемо извршити детаљну провјеру како бисмо били увјерени да су потписи аутентични и тако пред собом имали праву слику тренутног стања и расположења у Бањалуци.

Велике заинтересованости очигледно се уплашио градоначелник па је кренуо у грчевиту борбу како не би дошло до опозива.

Штандови за потписивање петиције за опозив градоначелника и људи који тамо раде свакодневно су изложени узнемиравању и застрашивању од стране градоначелникове комуналне полиције.

Подсјећамо да смо, уз помоћ савјесних грађана, све своје званичне штандове поставили искључиво на приватне посједе.

“Самоувјерени” Драшко Станивуковић, исти онај који је и сам позивао на опозив, сада је очигледно спреман на све да до опозива не дође.

Занимљив је, па чак и смијешан, видео који градоначелник промовише.

Сигурни смо да не постоји Бањалучанин који не препознаје Станивуковићеве сталне и једине статисте који ових дана безуспјешно и неспретно покушавају да умање значај петиције. Јасно је и да су Станивуковићеве другаре препознале и ангажоване на штанду једног од бројних удружења која прикупљају петицију те их пустиле да заврше своју игру што се може видјети и у видеу које је објавило Удружење.

Петицију су, и то у Градском одбору, уз личну карту, потписали и неки други чланови ПДП-а па би градоначелнику било боље да се озбиљно позабави својим редовима.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!