Без СНСД-а нема напретка Бањалуке и Српске!

Без СНСД-а нема напретка Бањалуке и Српске!

Без СНСД-а нема напретка Бањалуке и Републике Српске, порука је руководства СНСД-а након радног састанка са представницима мјесних одбора. На челу са СНСД-ом Република Српска иде у добром правцу јасан је предсједник Милорад Додик

“Важно је рећи да је Република Српска откако смо на власти сигурно другачија, боља, стабилнија, изграђенија, инфрастурктурно уљепшана у односу на период прије нас. Ми смо стабилизовали институције, стабилизовали њен финансијски систем, здравствени систем и све друге области у друштву“, рекао је предсједник СНСД-а Милорад Додик.

Додик подсјећа да руководство странке пажљиво прати које су потребе становника Републике Српске. Потпредсједница Жељка Цвијановић каже да је странка рехабилитована и да смо спремно ушли у изборну годину.

„Ми смо странка која се налази на терену и чињеница да можемо окупити велики број људи, људи који јесу активисти и промотери онога што јесте политика СНСД-а, показује у суштини наше правце и опредјељења“, изјавила је Жељка Цвијановић.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Владо Ђајић поручује да имамо најбоље људе, најбољу организацију, најбољег предсједника, мотив и обавезу према својој дјеци.

„ СНСД је састављен од најстручнијих, најквалитетнијих, најспособнијих и патриотски освјештених кадрова и људи који знају шта је град Бањалука, шта су потребе Бањалуке, а и потребе Републике Српске“, поручио је Владо Ђајић.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!