Ванредна сједница Скупштине града Бањалука о превозницима

Ванредна сједница Скупштине града Бањалука о превозницима

Топић: Станивуковић доказао да не познаје Пословник о раду Скупштине града

Ми смо усвојили тачку дневног реда која се односи на субвенције превозницима које су обећане и што је било предвиђено и у претходном периоду, ништа ми њима нисмо додатно дали, нити им додатно помогли. Не знамо зашто је градоначелник скинуо другу тачку дневног реда којом би превозници добили још пола милиона марака.

На дневном реду ванредне сједнице чак ни у Приједлогу нису требале да се нађу тачке попут парка, хале у Рамићима. Из тих разлога су скинуте са ресорних и надлежних комисија, а Станивуковић је показао и елементарно  непознавање Пословника о раду градске скупштине покушавајући на дневни ред да стави причу о инвестицијама у Рамићима и градском парку.

Илић: Нисмо за то да се грађанима повећава цијена дневних или мјесечних карата

Нисмо за то да се грађанима повећава цијена дневних или мјесечних карата. Уколико би до повећања цијена карата морало доћи, Град Бањалука треба да пронађе средства да субвенционише то повећање.

Надамо се да ће се у наредним данима цијена горива спустити на неку нормалну разину и да цијене карата неће морати бити кориговане.

Свјесни смо ситуације у којој су се превозници нашли због повећања цијена горива и радимо на рјешавању њиховог проблема.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!