Вече заједништва, оптимизма и снаге – састанак Актива жена ГрО СНСД-а Бањалука

Вече заједништва, оптимизма и снаге – састанак Актива жена ГрО СНСД-а Бањалука

Наше невјероватно путовање почело је прије осам мјесеци. Сада смо велика сила, организовани смо. Спремни за нове побједе“, поносно је рекла Наташа Радуловић, прва жена Актива жена ГрО СНСД-а Бањалука.
На радно-консултативном састанку са више од 250 предсједница мјесних одбора у Бањалуци похвалила се свим достигнућима овог Актива у посљедњих неколико мјесеци. Чак 30 % жена су предсједнице мјесних одбора. То је, поручује Наташа, само доказ да је СНСД реформска странка која озбиљно схвата за већим, стварним учешћем жена у нашем друштву. То је нешто чиме се не може похвалити ниједна друга странка.
За све предсједнице имала је важан задатак.
„Молим вас да ми до краја године доставите из сваког Мјесног одбора једну, једну али најважнију ствар коју треба ријешити у 2022. Обећавам вам данас с овог мјеста, испред проф. др. Ђајића и испред госпође Жељке Цвијановић, да ћемо то што нам пошаљете уврстити као приоритет за који ћемо се борити на свим нивоима да што прије ријешимо“, обећала је Наташа Радуловић.
То се посебно свидело потпредсједници Жељки Цвијановић. Присјетила се почетка.
„Још деведесетих је Милорад Додик захтјевао да се сачини организација жена. Организација која се пита и одлучује. Донио је исправну одлуку“, каже Жељка Цвијановић.
Посебно је захвална женама у СНСД-у јер су биле ту када су се доносиле најтеже одлуке и бранила Република.
Даме је поздравио и предсједник ГрО СНСД-а Владо Ђајић.
„Активираћемо се још више, а рад на терену је кључан. Као што можете да видите, подршке нам не мањка од стране руководства СНСД-а. Ваша позиција у нашој странци је од велике важности“, поручио је Владо Ђајић.
Специјалан гост на вечерашњем састанку била је Гордана Шева, мајка дванаестогодишње дјевојчице, која је у својој шеснаестој години у саобраћајној несрећи изгубила обје ноге. Актив жена, већ познат по хуманитарним акцијама, а уз помоћ потпредсједнице СНСД-а Жељке Цвијановић, прикупио је значајну суму новца која је Гордани Шеви потребна за протезе које ће јој омогућити колико толико нормалан живот.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!