Владо Ђајић подржао регистрацију удружења „Бањалучка ласта“ и изградњу скакаоне

Владо Ђајић подржао регистрацију удружења „Бањалучка ласта“ и изградњу скакаоне

Да је „Бањалучка ласта- бањалучка традиција“ врло добро зна и директор УКЦ-а и предсједник ГрО СНСД-а Бањалука Владо Ђајић.
Он је препознао потенцијал Бањалуке, али и Републике Срспке, о чему свједочи и број гостију и скакача из других градова, те је одлучио подржати формирање удружења „Бањалучка ласта“, али и изградњу платформе за скокове са Врбаса која је недостајала.
Ове године у Врбас су скакала 23 скакача, а поред скакача из Бањалуке учествовали су скакачи из Зенице, Сарајева, Мостара и осталих градова.
Владо Ђајић овом приликом изјавио је да је веома срећан што је присуствовао оваквој манифестацији и што се окупио велик број младих људи, спортиста и драгих грађана. Поручио је да је „ласта“ једно од најљепших обиљежја нашег града и свакако да се треба наставити са његовањем ове манигестације. Нада се да ће у будућности ова манифестација постати права туристичка атракција, те да ће привућиу још више туриста из региона и шире.
Манифестацији су присуствовали др Владо Ђајић, предсједник Скупштине града Младен Илић и одборник СНСД-а Срђан Амиџић и Бојан Пећанац.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!