Даун синдром центру посланички додатак Владе Ђајића

Даун синдром центру посланички додатак Владе Ђајића

Амбасадор особа са Дауновим синдромом Владо Ђајић уручио је прву донацију у износу 2.000 КМ Даун синдром центру Бањалука.
Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука и народни посланик Владо Ђајић рекао је да ће посланички додатак током наредне четири године мандата поклонити овом центру.

Он је током посјете Даун синдром центру Бањалука допремио и новогодишње пакете, које је Дјед Мраз /двадесеттрогодишња особа са Дауновим синдромом/ дијелио малим другарима.

Током посјете овом центру, Ђајића су дочекали млади новинари, њих 10 из Даун синдром центра који су завршили новинарску едукацију на Бањалука колеџу и имали своје прво новинарско ватрено крштење, те су Ђајићу постављали питања.

Они су специјално за Ђајића припремили и пастрмку на роштиљу, која се припремала на дрвеној дасци, на индијански начин, која је за ову прилику стигла из Канаде од индијанског удружења.

Особе са Дауновим синдромом су Ђајићу поклониле куглу од дрвених гранчица коју су скупљале током ове године на путовањима, чији је покровитељ био управо он.

Најављено је и издавање првог часописа “Дјеце сунца”, чији ће покровитељ бити амбасадор особа са Дауновим синдромом Владо Ђајић

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!