Завршен турнир у малом фудбалу – хуманост побиједила

Завршен турнир у малом фудбалу – хуманост побиједила

Хуманитарни турнир у малом фудбалу, организован како би се прикупила средства за осамостаљивање чланова Удружења „Даун синдром центра”, успјешно је завршен.
Предсједник ГрО Владо Ђајић, као амбасадор ”Даун синдром центра”, захвалио је свима који су учествовали, и истакнуо је да је вечерас побиједила жеља да се кроз спорт и дружење помогне лицима са Дауновим синдромом, како би се осамосталили и радно оспособили. Каже да ће и у наредном периоду наставити са оваквим хуманитарним активностима.
,,Наш град, посебно омладина, даје нам наду и потврђује да хуманост и солидарност још једном нису дошли у питање, као ни добар квалитет фудбала. Потврдили смо да заједно можемо све, организовањем овакве једне манифестације хуманитарног карактера”, рекао је Ђајић.
Турнир је протекао у једној правој пријатељској атмосфери и привукао пажњу како одраслих, тако и дјеце. Борба на терену је била јака, али је циљ био исти- хуманост.
Учествовало је 28 екипа, а побједник је екипа из Бронзананог Мајдана која је освојила награду у износу 2000 КМ. Друго мјесто освојила је екипа Лауш, и при том освојила 1000 КМ.
Савјет за спорт СНСД-а је био организатор турнира.

Додјели медаља и затварању турнира присуствовао је и лидер СНСД-а Милорад Додик.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!