Игралиште у Дебељацима добија нови асфалт

Игралиште у Дебељацима добија нови асфалт

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бања Лука Владо Ђајић и предсједник Савјета за спорт Ненад Талић, посјетили су вечерас мјесну заједницу Дебељаци и најавили радове на постављању нове асфалтне подлоге, на игралишту у овом насељу.
Предсједник Савјета за спорт Градског одбора СНСД Ненад Талић, рекао је како у овом насељу има доста омладине и дјеце која ће засигурно користити игралиште за многе спортске али и друштвене активости те да су до сада помогли различите клубове при сеоским и приградским насељима.
,,Ово ће бити мисија и убудуће да помажемо развоју спорта у Бањалуци. Драго нам је што у Дебељацима видимо велики број дјеце која ће након радова још више користити овај терен’’, рекао је Талић.
Предсједник Градског одбора Владо Ђајић, рекао је како СНСД повећава своје активности на терену.
,,Данас смо овдје заједно са Савјетом за спорт који чине изванредни спортисти и људи који желе да унаприједе спорт у нашем граду, а истовремено да омасове спорт код наше дјеце. Овдје ће, за само два дана, бити пресвучено игралиште и дато на употребу дјеци Дебељака.
Ми смо данас имали састанак са грађанима Дебељака, гдје смо презентовали наше планове за ову мјесну заједницу и дали приједлоге приоритета, шта је најбитније да се уради у наредном периоду, како бисмо становницима овога насеља омогућили лијеп живот’’, рекао је Ђајић.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!