,,Жао ми је што је Бањалука постала предмет исмијавања, не само Бањалучана и људи који гледају ове снимке него уопштено региона који бруји о оваквим стварима”, рекао је предсједник Скупштине града Бањалука Младен Илић, након што је у јавност изашао снимак како једна сарадница јаше градоначелника Бањалуке Драшка Станивуковића.

Младен Илић
Младен Илић

,,Ово је још један у низу скандала који су потресли наш град Бањалуку и Градску управу. Мени је жао што је град Бањалука постао предмет исмијавања, не само Бањалучана и људи који гледају ове снимке него уопштено региона који бруји о оваквим стварима. Дефинитивно ми је криво због таквих ствари и не могу вјеровати да неко ко обавља овако високу функцију себи дозволи овакве ствари”, каже Илић и додаје:

Заиста имамо много проблема са којима се сусрећемо, о овој политичкој кризи у којој је Бањалука да и не причамо, а неко себи дозволи да у први план дође овакви видео снимци и многи други које смо нажалост, били у прилици да видимо претходних мјесеци. У једну руку ми је све ово свакако невјероватно, а у другу изузезно жао што је Бањалука себи овако нешто дозволила”.

Подсјећамо, у јавности се појавио видео-снимак на којем се види како Олга Бабић, запослена у Градској управи Бањалука, јаше градоначелника Драшка Станивуковића, који јој објашњава како да научи да “јаше коња”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *