Илић: Потребна већа издвајања за спорт

Илић: Потребна већа издвајања за спорт

“Нисам задовољан издвајањем града за спорт и сматрам да би требало много више да се уложи”, рекао је предсједник Скупштине града Бањалука Младен Илић.
“Задовољан сам дискусијама и демократским начином изражавања одборника. Надам се да ћемо се око Нацрта буџета за наредну годину неки приједлози уважити, те да до краја године усвојимо и Приједлог буџета. Нисам задовољан издвајањем града за спорт и сматрам да би требало много више да се уложи. Тренутно су издвајања око 1,2 милиона КМ. Ми смо град који је познат по спорту и требало би више да се улаже”, казао је Илић.
Додао је да има замјерку око издвајања за превознике.
“Превозницима не значи да ли ће град платити пензионерима карту или некоме другом. Знамо да су они у великим проблемима и губицима због ове пандемије и сматрам да требају добити субвенције, како би се можда и модернизовали аутобуси и били бољи услови за све који користе јавни превоз”, каже Илић.
Предсједник Скупштине града Бањалука, казао је да се на данашњем засједању расправља о 27 тачака дневног реда, те је навео је да ће Колегијум Скупштине за наредну сједницу бити одржан вјероватно 29. новембра.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!