Имамо ново руководство!

Имамо ново руководство!

„Мало ко је био способан и спреман да се прихвати те функције. Хвала Влади Ђајићу што нам је омогућио да пратимо ентузијазам и мотивацију који су нам били потребни“, тим ријечима је предсједник СНСД-а Милорад Додик честитао новоизабраном предсједнику ГрО СНСД-а Бањалука Влади Ђајићу.
Наши делегати су гласали и изабрали ново руководство нашег Градског одбора, најбоље међу нама који желе и могу да спроводе политике СНСД-а и нашу странку воде у смјеру успјеха.
Поред предсједника ГрО, изабрани су и потпредсједници Жељка Цвијановић и Срђан Амиџић, 41 члан Предсједништва, секретар Миленко Летић и 472 члана Градског одбора.
Владо Ђајић захвалио се свима што су му указали повјерење. Каже да одлуку о прихватању ове функције није лако донио. Одлучио се ипак, из патриотских разлога.
„У Градску организацију, у вас, унио сам све што сам стекао. Кренули смо стидљиво по терену, мало је људи долазило на састанке. Погледајте сада око себе, ми смо данас голема, посложена и спремна војска, ово нема нико“, рекао је предсједник Владо Ђајић.
Подсјетио на бројне успјехе које је Градски одбор у посљедњих 11 мјесецио остварио.
Нови простор, консолидовани Клуб одборника, тим за медије, појачан рад на терену, унутарстраначки избори, разни Савјети, организовани Активи младих, жена и пензионера, многобројне културне манифестације, само су неки од њих.
„Памитиће нас као генерацију која се пробудила, организовала, спасила национални и културни идентет Срба у Бањалуци и уз предсједника Додика била кључни факотр у очувању и напретку Републике Српске“, закључио је Владо Ђајић.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!