Клуб одборника СНСД-а у Скупштини града Бањалука помогао јавној кухињи

Клуб одборника СНСД-а у Скупштини града Бањалука помогао јавној кухињи

Клуб одборника СНСД-а у Скупштини града Бањалука донирао је данас јавној кухињи ,,Оброк љубави”, која функционише у оквиру Удружења грађана ,,Мозаик пријатељства’’ , неопходне намирнице за припремање оброка.
У ,,Мозаик пријатељства’’ стигла је значајна донација, а одборник СНСД-а у Скупштини града Бањалука Драгослав Топић изразио је задовољство што је био у прилици да помогне овом хуманитарном удружењу.
,,Данас смо поново посјетили ,,Мозаик пријатељства’’. Ово је једна од многобројних у низу наших посјета. Доносимо помоћ у виду хране, односно намирнице, уље, брашно, со, као и одређену количину месних производа. Оно што желим нагласити јесте да је Клуб више пута помагао. Наша одборница Снежана Кутлешић Стевић и Млади социјалдемократи су такође били недавно у посјети овом удружењу. Битан је континуитет, није битна ни количина хране која се донесе, већ да то буде често, јер заиста је потребно овдје у Мозаику да имају обезбијеђене намирнице’’, истакао је Топић.
Топић је додао да Град издваја мало средстава те да ће Клуб одборника СНСД-а заједно са коалиционим партнерима чим добију приједлог ребаланса буџета амандмански инсистирати на повећању средстава за ово удружење.
Чланица тима Удружења ,,Мозаик пријатељства’’ Смиљка Сладојевић, рекла је да ће донације у виду прехрамбених производа које су данас добили корисници Удружења значајно олакшати припрему оброка за социјално угрожене грађане.
,,Мозаик има око 1.300 корисника те нам је свака донација много значајна. Захвални смо Клубу одборника СНСД-а и већини у Скупштини града Бања Лука на огромној донацији’’, истакла је она.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!