Котлићијада и Крајишка Гуча превазишле сва очекивања!

Котлићијада и Крајишка Гуча превазишле сва очекивања!

Поводом Дана српског јединства, слободе и националне заставе окупили смо се како бисмо спојили двије предивне традиције – Гучу и нашу драгу крајишку пјесму.

“Повод за организацију данашње највеће котлићијаде на овим просторима и много шире, јесу дани Српског јединства, спој традиције, обичаја, добре хране и провода“, рекао је један од домаћина ове манифестације предсједник ГрО СНСД-а Бањалука др Владо Ђајић. Такође један од покровитеља манифестације је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

“Нема ништа љепше него бити уз народ и са народом. Народ је показао да жели да се окупља и да буде заједно. То нама политичарима говори да саборност српског народа мора бити поштована и само онај ко може да буде дио народног интереса за слободом може да буде интегрисан у народ и да народ представља на прави начин”, поручио је то предсједник СНСД-а Милорад Додик и захвалио се др Влади Ђајићу на организацији Котлићијаде и Крајишке Гуче и његовој посвећености окупљању српског народа.

Велике честитке и побједницима велике Котлићијаде ДАУН СИНДРОМ ЦЕНТРУ БАЊАЛУКА! 🥇🏆

“Поносан сам на све што радите и што ћете тек урадити! Као ваш амбасадор увијек ћу бити уз вас, ваша подршка и пријатељ све док живим”, рекао је др Владо Ђајић.

Такође, честитамо свим учесницима Котлићијаде. Хвала вам на сјајном дружењу и врхунским котлићима. Само заједно можемо постићи велике ствари. Наставимо се окупљати и градити наше снове.

Хвала предсједнику Републике Српске Милораду Додику и српском члану Предсједништва БиХ Жељки Цвијановић на подршци Крајишкој Гучи и Котлићијади.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!