Кутлешић Стевић: Поштујем изолацију, зато сам и отишла на викендицу да не угрозим чланове породице

Кутлешић Стевић: Поштујем изолацију, зато сам и отишла на викендицу да не угрозим чланове породице

Одборница СНСД у Скупштини града Бањалука Снежана Кутлешић-Стевић је рекла да је као љекар али и друштвено одговорна особа испоштовала изречену мјеру изолације те да је због тога отишла на викендицу како би заштитила чланове свог домаћинства.
У питању је њен коментар на данашњу информацију која је стигла из Градске управе Бањалука а у којој је наведено да је Кутлешић Стевић прекршила мјере изолације које су прописане свим одборницима. Како су навели њој ће јој бити издат прекршајни налог уз новчану казну од 1.000КМ.
„Као вакцинисани љекар, који од почетка пандемије вируса корона ради на постопоравку пацијената од овог вируса, потпуно сам друштвено одговорна особа. Без обзира на то што сам у протеклих 7 дана три пута тестирана и тест је сва три пута био негативан, наравно да поштујем мјеру изолације, која је прописана, као одборнику, који је био у контакту са КОВИД позитивном особом. Због тога сам била у свом стану, у изолацији, а с обзиром да од петка у стану не би била сама, већ би били и остали чланови домаћинства, донијели смо одлуку да наставак изолације проведем на викендици, како би мјера изолације била апсолутно поштована”, објаснила је она.
Навела је да је Комуналној полицији на њихов позив то и рекла.
„То су апсолутно могли провјерити доласком на адресу викендице. Умјесто тога су одлучили да ме казне са 1.000 КМ. Не бих жељела коментарисати разлоге за то, али сасвим сигурно то не може бити разлог да сам било кога, било гдје угрозила својим присуством. Напротив. На викендицу сам отишла како не бих угрозила ни чланове свог домаћинства, а камоли било кога другог”, казала је Кутлешић Стевић.
Напоменула је да јој није уручено рјешење о изолацији, са упутством да у случају промјене адресе треба обавијестити Комуналну полицију.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!