Милорад Додик дао ултимативну подршку Влади Ђајићу и новом руководству мјесних одбора

Милорад Додик дао ултимативну подршку Влади Ђајићу и новом руководству мјесних одбора

Аплаузи су одјекивали новом мултимедијалном конгресном двораном у нашој кући вечерас. Запаљиви говори, ријечи подршке, захвалност, нове визије, критике, оптимизам. Више од 400 чланова ГрО СНСД-а Бањалука пажљиво су слушали бројне поруке руководства СНСД-а.
Одушевљење новим узлетом ГрО СНСД-а од ког страхују политички противници, али и коалиција, предсједник Милорад Додик није крио.
“У Владу Ђајића појединци су сумњали. Ја сам од почетка вјеровао. Није било лако бити на његовом мјесту у овом времену. Захвалан сам му што нас је окупио.” , поручио је Милорад Додик и дао ултимативну подршку предсједнику ГрО Бањалука.
У свему морамо бити уједињени и радити једни за друге, а не једни против других, главне су поруке са вечерањег радно-консултативног састанка. Владо Ђајић поручио је чланству да је његова дужност да ради у вољи народа.
“Данас ми овдје показујемо снагу. Величину. Одлучност. Стварамо платформу која ће бити способна дати не само обећање, него стварну и озбиљну подршку нашем предсједнику господину Милораду Додику на ком је највећи терет. Дајући подршку њему чинимо праву ствар за наше породице, пријатеље и дјецу”, рекао је Владо Ђајић у свом говору који су присутни неколико пута прекидали аплаузом.
Похвале за ГрО Бањалука стижу и у пољу модернизације и дигитализације. Према аналитици , популарност друштвених мрежа порасла је за 112 одсто, а позитивне реакције на Владу Ђајића порасле су на 92% што је исмпресиван резултат у овом изазовном времену.
Модернизација неће угрозити терен, стварни људи поново се враћају у фокус и на првом су мјесту.
“Одлучан сам наставити у том смјеру. Наш је посао да чујемо и слушамо шта нам база говори, да сарађујемо, да устрајавамо и боримо се да се остваре све потребе терена”, додаје Владо Ђајић.
Једнако размишља и потпредсједница СНСД-а. Жељка Цвијановић захвалила се Влади Ђајићу и свим присутнима и нагласила да је поносна на сваког члана СНСД-а.
“Велике партије остварују велике политике. Све што се данас ради, ради се да би се умањила снага СНСД-а. Зато ми морамо да ојачамо. Јаке Републике Српске не би било без јаког СНСД-а”, одлучна је у свом говору била Жељка Цвијановић.
У посљедња два мјесеца кроз ГрО СНСД-а Бањалука прошле су хиљаде људи, активиста, чланова, руководиоца, симпатизера. У демократској процедури успјешно смо спровели унутарстраначке изборе. Свих 254 предсједника мјесних одбора Бањалуке вечерас су разговарали са водећим члановима СНСД-а, минситрима, замјеницима минситара, директорима јавних предузећа.
Руководство СНСД-а пажљиво их је саслушало јер су, према ријечима Милорада Додика, мјесни одбори приоритет.
Ускоро ће наша мултимедијална конгресна дворана опет бити пуна. На ред стиже и градска изборна конференција коју планирамо да одржимо прије Нове године.
“Гледам вас, видим силан потенцијал у нама, уз добру организацију и заједнички рад не може нас побиједити нико”, поручио је Владо Ђајић.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!