Највећи скуп СНСД-а на Козари под слоганом „Живјеће Српска“

Највећи скуп СНСД-а на Козари под слоганом „Живјеће Српска“

Више од 20.000 чланова и симпатизера странке из цијеле Српске окупило се у суботу на Козари под слоганом „Живјеће Српска“. Порука са Козаре била је јасна, снага и воља народа за одбрану и очување Републике Српске јача је од свих притисака на нашу Републику. Козара је симбол пркоса, бола и велике побједе, а наш народ је као и тад одлучан у намјери да одбрани нашу Републику од напада и притисака са којима се сусреће.
Након састанка руководства СНСД-а са представницима градских и општинских одбора странке и полагања вијенаца код спомен-плоче са именима погинулих бораца НОВЈ-а и жртава фашизма, присутнима се обратио предсједник СНСД-а и српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик.
Милорада Додика, лидера странке поздравила је ријека људи уз громогласан аплауз.
Предсједник СНСД-а је у обраћању истакао да је задовоњан свим што је СНСД остварио и да наша структура функционише без икаквих унутрашњих подјела, те да нисмо направили ни једну стратешку грешку посљедњих година. Додик је такођњ додао да је наша политика политика мира и да не желимо зло ниједном човјеку, ма које је вјере и нације, алид анс не дирају, да је забрањено дирати Републику Српску. „Не одустајемо, не предајемо се, не продајемо никоме ништа. Важнији сте ми ви него странци који се поредају од Истока до Запада,“ поручио је Додик у свом обраћању.
Жељка Цвијановић, предсједник Републике Српске и потпредсједник странке нагласила је да сваки наш човјек, жена и дијете представљају снагу Српске.
Након састанка, полагања вијенаца и обраћања руководства СНСД-а услиједило је дружење и концерт ОК Бенда и Милице Павловић код хотела „Монумент“.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!