Обавјештавамо Вас да је данас у пријеподневним часовима одржан редовни недјељни сусрет уз кафу предсједника СНСД-а Милорада Додика с руководством Градског одбора СНСД-а Бања Лука на челу с проф. др Владом Ђајићем и представницима странака које чине коалициону већину у Скупштини града Бања Лука.

Кафа Додика с руководством
Кафа Милорада Додика с руководством

Састанак је прошао у срдачној атмосфери, а донесена су сљедећа три закључка.

Први, коалиција странака која чини већину у Скупштини Града на челу са СНСД-ом је чврста и одлучна да својим радом допринесе општем напретку грађана и Града Бања Лука.

Други, остајемо при заједничком ставу да нећемо учествовати у скупштинским засједањима све док актуелни градоначелник у потпуности не спроведе одлуке које је у демократској процедури, гласањем, донијела Скупштина Града. Прије свега, то се односи на једнократну исплату пуне накнаде породиљама у износу од 500 КМ.

Трећи, одборници странака које чине већину у Скупштини града Бања Лука нису фактор који блокира процесе у граду, управо супротно. Као одговоран политички партнер учествоваћемо у свим осталим скупштинским активностима, а посебно одговорно и припремљено у изради Приједлога буџета за 2022. Очекујемо да се усвоји реалан буџет који ће задовољити наш циљ равномјерног развоја цијелог градског подручја, који има за циљ постићи видљив напредак Бање Луке у свим подручјима живота и рада у години испред нас.

Представници коалиционе већине у Скупштини Града Бања Лука наглашавају незадовољство и забринутост због нерада и неспособности тренутне Градске управе која изравно штети грађанина и животу у главном граду Републике Српске.

 

ОСТАЛЕ НОВОСТИ

One Response

  1. Па тај градоначелник не мисли добровољно да спроведе одлуке, скупштине и Суда.
    Док га не притерате он ће то развлачио до судњега дана.
    Шта је било са законом о ограниченим поступцима за градоначелнике БН и БЛ???
    Мора се стати на пут тој самовољи,,,!!!!!!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.