Неко да јави Драшку Станивуковићу да је убједљиви губитник Општих избора 2022. године!

Неко да јави Драшку Станивуковићу да је убједљиви губитник Општих избора 2022. године!

❗️Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић без имало достојанства данас је на опште чуђење јавности себе прогласио побједником протеклих избора.

Знамо да вјечитом студенту Економског факултета бројеви нису јача страна, али поставља се питање да ли од прекомјерног броја запослених савјетника градоначелника Бањалуке нико није умио или смио да првог човјека Града упути у бројке на протеклим изборима?

❗️Партија из које Станивуковић долази убједљиво је изгубила на нивоу Републике Српске, а такође је изгубила и у Бањалуци.

❗️Грађани су дали дупло више гласова листи СНСД-а од листе ПДП-а за Парламентарну скупштину у изборној јединици 1 и значајан број гласова више листи за Народну скупштину.

❗️Предсједник Републике Српске и српски члан Предсједништва БиХ такође долазе из СНСД-а и то с недостижним разликама у броју гласова.

❗️Ако би се мало „поиграли“ статистиком, која је, како видимо, Станивуковићу слабија страна, долазимо до тога да је СНСД-ова листа за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ освојила више него СДС, ПДП и листа Небојше Вукановића заједно.

Било би лијепо да ове податке неко предочи Драшку Станивуковићу.

❗️Из свега се јасно може закључити да су и опозиционе партије, а и Станивуковић, према вољи грађана, убједљиви губитници протеклих избора и вријеме је да то прихвате.

❗️Станивуковић лично је дупли губитник.

Изгубио је и у Бањалуци уништивши град који би требало да води.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!