Новости

Дружење са конобарима

Дружење са конобарима

“Са великим задовољством сам прихватио идеју младих СНСД-а да организујемо данашње дружење са конобарима нашег града и то из неколико разлога. Прво, да им се захвалимо за све што раде, а они су огледало нашег града. Сви странци и туристи који долазе у Бањалуку, на основу њих, стичу слику о нашем граду. Друго, да на […]

Дружење у Врбањи

Дружење у Врбањи

Вече проводимо са нашим активистима из мјесних одбора Врбање, Чесме и Дебељака. Велико хвала и овим мјесних заједницама у којима СНСД већ годинама има велику подршку. Обећавамо да ћемо уложити све напоре да ове и мјесне заједнице наставе пут развоја који заслужују!

Актив жена о будућем дјеловању

Актив жена о будућем дјеловању

Чланице Актива жена Градског одбора СНСД-а Бањалука најављују низ активности у наредном периоду. Бројне хуманитарне акције, едукације, предавања и дружења планирана су за наредни период. Актив жена чине бројне успјешне жене у својим областима које својим дјеловањем, знањем и искуством свакодневно доприносе да овај Актив буде јединствен, јак и активан на свим пољима.

Штрапаријада у Мелини

Штрапаријада у Мелини

Увијек смо на терену, са нашим народом. Данас смо традиционално посјетили штрапаријаду у Мелини и искористили прилику да разговарамо са мјештанима тог краја. Важно је да у овим временима останемо окупљени. СНСД је народна партија.

Дан жена у Крминама и Пискавици

Дан жена у Крминама и Пискавици

Било је весело у Пискавици и Крминама. Са нашим дамама у Пискавици и Крминама прославили смо међународни Дан жена! Даме наше, срећан вам празник.

Велика прослава

Велика прослава

Уз велики концерт Саше Матића и уз неколико хиљада активиста прославили смо Дан жена централном манифестацијом у организацији ГрО СНСД-а Бања Лука. Када видимо ову енергију, сигурни смо да је СНСД на правом путу. Драге даме, још једном срећан вам празник.

На прослави рођендана предсједника Милорада Додика

На прослави рођендана предсједника Милорада Додика

Прослави рођендана предсједника Милорада Додика присутвовао је и предсједник ГрО СНСД-а Бањалука Владо Ђајић. Шаљемо најтоплије рођенданске честитке! Нека године које су пред Вама буду испуњене са још више успјеха и постигнућа. Хвала Вам на Вашој преданости и доприносу развоју Републике Српске. Желимо Вам сву срећу и здравље у годинама које долазе!

Дан жена у Горњој Пискавици

Дан жена у Горњој Пискавици

Са нашим активистима у Горњој Пискавици прославили смо 8. март.

Дан жена у Лакташима

Дан жена у Лакташима

Са нама је и доктор Игор Милошевић, специјалиста опште и роботски асистиране хирургије из болнице Света Елизабет из Охаја САД који је имао велику жељу да упозна предсједника Милорада Додика. Сјајно је било вечерас у Лакташима. Драге даме, срећан вам празник!

Постаните члан

Заједно можемо све!