Обрадовић: Станивуковић нема право да преузме заслуге за здравствене раднике

Обрадовић: Станивуковић нема право да преузме заслуге за здравствене раднике

„Драшко Станивуковић не може да преузме заслуге за здравствене раднике јер је скупштинска већина предложила и усвојила амандмане“, рекао јер Боривој Обрадовић, одборник СНСД-а у Скупштини града Бањалука.
„Иако се најприје бунио и говорио да здравствени радници УКЦ-а нису његова брига, а након што су амандмани усвојени чекао је посљедњи тренутак да поднесе апелацију Уставном суду, данас имамо ситуацију да иде и слика се за здравственим радницима и хвали како ће он њима исплатити тај новац. Да сам на његовом мјесту мене би било срамота да одем код тих здравствених радника“, поручује Обрадовић
Боривој Обрадовић каже да има још доказа да Драшко Станивуковић једно прича, а сасвим друго ради, а један од њих је и број запослених у Градској управи.
„Смањио је број одјељења за три, али повећао број шефова одсјека са 33 на 35, број савјетника са 36 на 48. Да су бар у питању квалитетни људи, али не, то је партијско запошљавање. Поништио је своју причу са почетка мандата“ каже Обрадовић
„Ја сам већ на то навикао. Он обесмишљава све, прави антирекламу за млађе људе који желе да се баве политиком. Све је обезвриједио и знање и политику и мукотрпан рад. Он има двадесет и нешто година, али његова свита, која је образованија од њега, му отвара кишобран и врата аутомобила“, закључио је Обрадовић.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!