Одржана прва мјесна изборна конференција у градској организацији СНСД-а Бања Лука у Крупи на Врбасу

Одржана прва мјесна изборна конференција у градској организацији СНСД-а Бања Лука у Крупи на Врбасу

Неколико стотина људи окупило се синоћ на првој мјесној изборној конференцији у Крупи на Врбасу. Конференција је одржана у оквиру Градске Организације СНСД-а Бања Лука.
Овај догађај су својим присуством увеличали предсједник СНСД-а Милорад Додик, потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић и предсједник Градског одбора СНСД-а Бања Лука Владо Ђајић, као и предсједник Скупштине града Бања Лука Младен Илић.
„Наше политике су биле најодговорније за Републику Српску, Бањалуку и овај народ и наша политика ће као таква остати снажна и спроводиће се у читавој Српској“, нагласио је предсједник СНСД-а.
Руководство СНСД-а истакло је да борба за Бањалуку и за Републику Српску не престаје, што показујемо свих претходних година.
“Бањалука је важна за СНСД, али и СНСД за Бањалуку, што смо и показали протеклих година радећи и градећи све оно што је неопходно у Бањалуци”, истакла је Цвијановић.
Предсјендик ГрО СНСД-а Бања Лука Владо Ђајић истакао је да ће уложити сво своје знање и капацитет у јачање Бањалуке и Републике Српске.
СНСД наставља са тим политикама и осигураће најбољи статус и стабилност за Републику Српску.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!