Неколико стотина људи окупило се синоћ на првој мјесној изборној конференцији у Крупи на Врбасу. Конференција је одржана у оквиру Градске Организације СНСД-а Бања Лука.

Прва мјесна изборна конференција
Прва мјесна изборна конференција

Овај догађај су својим присуством увеличали предсједник СНСД-а Милорад Додик, потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић и предсједник Градског одбора СНСД-а Бања Лука Владо Ђајић, као и предсједник Скупштине града Бања Лука Младен Илић.

„Наше политике су биле најодговорније за Републику Српску, Бањалуку и овај народ и наша политика ће као таква остати снажна и спроводиће се у читавој Српској“, нагласио је предсједник СНСД-а.

Руководство СНСД-а истакло је да борба за Бањалуку и за Републику Српску не престаје, што показујемо свих претходних година.

“Бањалука је важна за СНСД, али и СНСД за Бањалуку, што смо и показали протеклих година радећи и градећи све оно што је неопходно у Бањалуци”,  истакла је Цвијановић.

Предсјендик ГрО СНСД-а Бања Лука Владо Ђајић истакао је да ће уложити сво своје знање и капацитет у јачање Бањалуке и Републике Српске.

СНСД наставља са тим политикама и осигураће најбољи статус и стабилност за Републику Српску.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.