Одржан састанак Мјесних одбора младих Старчевице Градског одбора СНСД Бања Лука

Одржан састанак Мјесних одбора младих Старчевице Градског одбора СНСД Бања Лука

У просторијама Градског одбора СНСД-а синоћ је одржан састанак Мјесних одбора младих Старчевице ГрО СНСД Бањалука.
На састанку је детаљно анализирано стање у овом Мјеснoм одбору, разговарано о претходним активностима и усвојен је план активности за наредни период. Подијељени су задаци члановима мјесних одбора како би се ојачала страначка инфраструктура, а било је ријечи и о расту организације и придруживању нових чланова.
Главна тема састанка била је иницијатива за суфинансирање стамбеног збрињавања младих брачних парова са територије Града Бањалука, коју су покренули млади СНСД-а.
Предсједник Младих социјалдемократа ГрО СНСД-а Немања Бабић каже да ова странка окупља и држи до младих те жели да помогне њихове ставове и жеље.
Владимир Поповић, предсједник МСД-а Старчевица рекао је на вечерашњем састанку да је Омладинска организација кроз СНСД увијек имала велики значај те да се позиција младих људи унутар партије посебно промијенила доласком новог предсједника Градског одбора СНСД-а Владе Ђајића који је примарни акценат ставио на младе људе и омладиснку организацију.
,,Млади људи су пуни енергије, ентузијазма и пуни нових идеја. Они са истом дозом озбиљношћу приступају као и сви чланови СНСД-а. У суштини мислим да млади људи могу много тога у друштву да ураде а кроз СНСД-а јер је СНСД велика политичка партија , а само велике политичке партије могу да воде једно друштво, да воде државничку политику и СНСД ће пружити и појединцу и тиму људи која подржава тог појединца да се профилише да ли на на политичком или било којемм другом плану и мислим да је СНСД и даље најбоља опција у Српској што се показало и на изборној вољи грађана 2020. године’’, рекао је Поповић.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!