Плакета општине Челинац у рукама проф. др Владе Ђајића

Плакета општине Челинац у рукама проф. др Владе Ђајића

Поводом Дана и крсне славе општине Челинац- Сабора Светог архангела Гаврила синоћ је у Челинцу одржана свечана сједница Скупштине општине, којој су присуствовали и српски члан Предсједништа БиХ и предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић. Плакета општине Челинац овај пут отишла је у руке предсједника Градског одбора Бања Лука проф. др Влади Ђајићу.
Под слоганом „Пријатељи за пријатеља“ Ђајићу је уручена плакета и захвалница за све оно што је урадио за ову општину. Ђајић се овом приликом искрено и од срца захвалио општини Челинац на указаном повјерењу, а челинчани су се захвалили на свему ономе што је урадио за њихову општину.
Поред Владе Ђајића, плакете су уручене министру Борису Пашалићу и директору Републичког завода за запошљавање Мирославу Вујичићу.
„Изузетна нам је част што су обиљежавању Дана општине својим присуством увеличали највиши званичници Републике Српске, предсједнца Републике, српски члан Предсједништва БиХ, министри, народни посланици и други. Захвални смо републичким институцијама на доброј сарадњи“- истакао је Владо Глигорић, начелник општине Челинац.
Након свечаног програма славље је настављено концертом Мирослава Илића, Иване Селаков, Милице Павловић, Раде Манојловић и Мише Давидовића.
Спектаклу је присуствовало хиљаде грађана Бањалуке, Челинца и околних мјеста, а славље је потрајало дубоко у ноћ.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!