Радно-консултативни састанци ГрО СНСД-а Бањалука

Радно-консултативни састанци ГрО СНСД-а Бањалука

Одржали смо радно консултативни састанак предсједника СНСД-а Милорада Додика и руководства ГрО СНСД-а Бања Лука са предсједницима мјесних одбора. Припремамо се за градску изборну конференцију. “У овој сали смо сви једно и равноправно сједимо са предсједником и руководством СНСД-а”, јасна је порука са тог састанка.
И пензионери активно учествују у креирању политика у нашем граду. Њихово учешће је посебно значајно у данима када кроз Скупштину града доносимо одлуке које помажу свим пензионерима овог града.
Закључци су ово након одржаног радно консултативног састанка између предсједнице Републике Српске Жељке Цвијановић, руководства ГрО СНСД-а Бања Лука са предсједницима мјесних одбора Актива пензионера ГрО СНСД-а Бања Лука.
Учите, усавршавајте се и будите бољи људи. Ваше вријеме је дошло, идемо заједно, руку под руку да радимо у интересу Бања Луке и Републике Српске. Поруке су ово руководства ГрО СНСД-а Бања Лука предсједницима мјесних одбора младих ГрО СНСД-а Бања Лука. Први људи СНСД-а посавјетовали су их и да морају схватити да је политика дуготрајан процес.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!