Руководство СНСД-а Бањалука и Бијељина о развоју Семберије и Републике Српске

Руководство СНСД-а Бањалука и Бијељина о развоју Семберије и Републике Српске

Руководство ГрО СНСД-а Бањалука на челу са предсједником Владом Ђајићем посјетило је Градски одбор СНСД-а Бијељина.

На састанку су разговарали о развоју Семберије и Српске у цјелини.

Предсједници два Градска одбора СНСД-а истичу да је развој Бањалуке и Бијељине заустављен због градоначелника који нису из СНСД-а.

– Без СНСД-а нема развоја Бијељине и нема опстанка Републике Српске. Влада Српске је овдје уложила огромна средства и штета је за становнике Бањалуке и Бијељине што немају градоначелнике који одговарају потребама градова и без њих неће бити развоја Семберије какву ми желимо да буде – поручио је Владо Ђајић.

Та два града не могу да спроведу све оно што је циљ политике СНСД-а, а то је одрживост и развој Српске кроз развој свих локланих заједница – истакнуто је на састанку.

– Немамо сарадњу са градоначелницима који су сплетом околности изабрани на те функције. Проблем за све нас је да ставимо све расположиве ресурсе у развој и будућност свих наших грађана – изјавио је предсједник СНСД-а Бијељина Владимир Лазић.

Република Српска је наша једина прелијепа домовина за коју се боримо, градоначелници Бањалуке и Бијељине не схватају какавог тешког посла су се прихватили, а којем нису дорасли – главна је порука са састанка у Бијељини.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!