Саопштење за медије: Градоначелник хоће да гурне Бањалуку у хаос

Саопштење за медије:  Градоначелник хоће да гурне Бањалуку у хаос

Ових дана смо свједоци још једног популистичког шоуа Драшка Станивуковића и његових сарадника.
Ово је важно да јавност зна: Градоначелник Станивуковић је одлучио да Бањалуку гурне у хаос. Уцјењује скупштинску већину да прихвати све што му падне напамет.
Ако не прихватимо да испунимо све његове жеље и идеје, он пријети да ће престати одвозити смеће, чистити улице, да неће радити зимска служба, итд.
Истина је да у буџету за све те потребе има довољно новца, та су средства планирана и ова их је скупштинска већина у Граду Бањалука одобрила. Новца има, све му је на рачуну и може га користити.
Ако без обзира на све, стварно, гурне Бањалуку у хаос, онда његови бирачи морају добро размислити кога су изабрали за градоначелника. А ми остали ћемо изаћи на улице.
Позивамо грађане да размисле о овом: Кад је Станивуковић био у Скупштини није му ваљао градоначелник. Сад кад је он градоначелник, не ваља му Скупштина. Све што из овог можемо закључити јест да је ријеч о изговору за неспособност и нерад.
Станивуковић прави представу, пријети, уцјењује, не говори истину.
Одборници СНСД-а и наши коалициони партнери у Скупштини Града Бањалука не блокирају рад градоначелника, управо обрнуто, желимо бити квалитетни и конструктивни партнери у циљу да се постигну најквалитетнија рјешења у буџету Града Бањалука, која ће задовољити најшире потребе грађана. Наглашавамо да нисмо склони идеји додатног, беспотребног задуживања грађана путем кредита.
У вези најаве могућег опозива, мишљења смо да градоначелник Драшко Станивуковић сам мора објективно процијенити је ли способан водити градску управу и с тим у складу донијети одлуку.
Градоначелник хоће власт без одговорности. То му нећемо дозволити.
Шеф Клуба одборника СНСД-а у Скупштини Града Бања Лука Драгослав Топић

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!