Саопштење за јавност

Саопштење за јавност

Поводом захтјева Клуба одборника ПДП-а у Скупштини града Бања Лука о смјени генералног директора Универзитетског клиничког центра Републике Српске Владе Ђајића, осјећамо дужност да се огласимо.
Опозиција у Бањој Луци, у покушају да одбрани градоначелника Станивуковића, овај трагични догађај приписала је Влади Ђајићу и особљу УКЦ-а.
Клубу одборника ПДП-а и градоначелнику Станивуковићу овим путем поручујемо да покушаји прикупљања јефтиних политичких поена у овој ситуацији су превршили сваку мјеру. Овај немили догађај довољно је потресао породицу настрадале, као и све запослене у УКЦ-у Бања Лука.
Опозицији није била довољна измишљена афера „Кисеоник“ , која је потресла сваког грађанина Српске, а која није уродила плодом, па су посегнули за најјефтинијим политичким поеном, у овом случају користећи нечију трагедију.
Градоначелник Станивуковић прекјуче је тражио оставку Владе Ђајића, али није наишао на подршку народа на протестима који представљају фијаско свих опозицоних партија и њихових лидера.
Градски одбор СНСД-а Бања Лука најоштрије осуђује овај покушај наметања кривице предсједнику Градског одбора Бања Лука Влади Ђајићу који свој посао ради одговорно и професионално.
Подсјећамо, проф. др Владо Ђајић је положио Хипократову заклетву, док градоначелник Станивуковић заклетву полаже страним службама.
Да опозиција своју немоћ покушава показати овако нељудским потезом, јасно је свим грађанима Бањалуке и Српске.
Градски одбор СНСД-а Бања Лука

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!