Са предсједником у Млинској Ријеци

Са предсједником у Млинској Ријеци

Окупили смо се на дружењу предсједника мјесних одбора и активиста ГрО СНСД-а Бања Лука са предсједником СНСД-а Милорадом Додиком и предсједником ГрО СНСД-а Бања Лука Владом Ђајићем.

На радном састанку и дружењу чуле су се јасне поруке. Предсједник ГрО СНСД-а Бањалука најавио је важне промјене у градској организацији СНСД-а које ће бити доказ да само они вјерни и посвећени организацији могу уживати и бенефите. У својим најавама добио је подршку предсједника СНСД-а који позива да се са мишљењима о раду свих чланова организације креће из мјесних одбора јер је СНСД народна партија, а не партија појединаца.

Предсједник СНСД-а Милорад Додик и предјесник Градског одбора СНСД-а Бањалука подсјећају да се Бањалука може и мора градити и напредовати, али само уз СНСД.

“Без Скупштине у којој је СНСД већина се у Бањалуци ништа не може да деси. Данас сам дошао на овај састанак да се захвалим људима који годинама носе СНСД-ове активности у Бањалуци”, поручио је предсједник СНСД-а Милорад Додик

“Грађани Бањалуке заслужују живјети у граду по европским и свјетским мјерилима. Бањалука данас то није, никада већи буџет, а никада горе стање. Бањалука је под овим градоначелником пропала”, рекао предсједник ГрО СНСД-а Бањалука Владо Ђајић.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!