СЛАВА БОРЦИМА ПАЛИМ!

СЛАВА БОРЦИМА ПАЛИМ!

Данас је Клуб одборника СНСД-а Бањалука положио вијенце на споменик палим борцима поводом 78. годишњице ослобођења Бањалуке од фашизма у Другом свјетском рату.

Прије свега као грађани Бањалуке, осјећамо дубоку захвалност и поштовање према тим храбрим људима. Њихову храброст никада нећемо заборавити, а њихову борбу и жртву ћемо увијек цијенити.

Данас смо изразили поштовање њиховој храбрости, одлучности и неустрашивости те полагањем вијенaца смо одали почаст онима који су храбро стали у борбу за слободу, а многи међу њима су у томе оставили своје животе. Такође, данас се сјећамо и многобројних цивилних жртава усташког и фашистичког терора из тог времена.

Бањалука је град поносних и храбрих људи. Наш град је увијек био на правој страни историје, увијек је бранио вриједности које су нас чиниле великима, а данас се с поносом сјећамо свих оних који су нас у томе водили. Нека нас њихова храброст и пожртвованост увијек надахњују, а њихова жртва нам буде вјечни подсјетник да је слобода непроцјењива и да је треба бранити по сваку цијену.

Хвала свима који су дошли да данас одаjу почаст борцима ослободилачког рата. Нека нас данашње полагање вијенaца на споменик палим борцима подсјети на нашу заједничку борбу за праведнији свијет, а нека нам храброст и упорност тих храбрих људи служе као вјечни узор у нашим животима. Заједно ћемо наставити градити бољу будућност за све нас!

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!