СНСД Бања Лука постигао историјски највећи успјех

СНСД Бања Лука постигао историјски највећи успјех

На недавно одржаним Општим изборима Градска организација СНСД-а Бањалуке остварила је историјски резултат. Добили смо 36 хиљада гласова подршке грађана Бањалуке, а чак седам наших чланова постали су народни посланици који ће у Народној скупштини Републике Српске бранити ставове, жеље и потребе нашег народа.

Заслуге за овај успјех леже у чињеници да је Градска организација изнутра реформисана, реорганизована и посложена. Радило се у континуитету, дата је прилика новим људима, ширило се чланство, а партија је постала отворена за нове идеје, приједлоге и рјешења.  

У прилог томе говори чињеница да је оформљено 27 стручних Савјета у којима активно учествује и ради више од седам стотина високообразованих људи. Сви они су дали битан допринос у креирању политика и стратешких смјерница за д‌јеловање Градске организације СНСД-а.

Резултат овог рада садржан је  у Зборнику политика под називом Наша нова Бањалука и то је доказ да ГрО СНСД-а Бањалуке има интелектуалну стручну снагу и чврсто стоји уз свој народ и своју Републику Српску.

Постигли смо завидан резултат али то свакако не значи да ћемо престати са радом јер цијели Градски одбор заједно са предсједницима Савјета, али и свим члановима, наставља окупљати и ширити своје чланство.

Циљ нам је заједништво, успјех Бања Луке, задовољство грађана прије свега, јак СНСД, али и заиста непобједива Република Српска.

проф. Маријана Каповић Соломун, предсједница Савјета за шумарство

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!