Спас за Бањалуку постаје стварност!

Спас за Бањалуку постаје стварност!

У ГрО СНСД-а Бањалука одржан је важан састанак, на којем смо окупили предсједнике Мјесних одбора, истакнуте чланове странке и најодговорније чланове градске организације. Сврха овог састанка била је размотрити све веће проблеме који погађају наш град. Сви смо свјесни да се у посљедње три године проблеми у Бањалуци свакодневно гомилају, чинећи живот наших грађана агонијом.

Нема сумње да тренутна Градска управа није испунила очекивања и да су грађани суочени с великим бројем проблема и изазова. Ми, као одговорна и најснажнија политичка странка у Републици Српској, посвећени смо свакодневном праћењу стања у граду. Данашњи састанак био је прилика да заједно са истакнутим члановима и предсједницима Мјесних одбора направимо анализу и детаљно размотримо ситуацију у Бањалуци. Након овог састанка сви смо сагласни у једном, а то је да се Бањалука гуши у проблемима.

Спас за Бањалуку постаје стварност која је све ближа. СНСД ће заједно са грађанима обликовати ту будућност. Трогодишња агонија с нагомиланим проблемима коју је Бањалука претрпјела ускоро ће постати прошлост.

Бањалука је наша❗

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!