Станивуковић да поднесе оставку, спреман сам да се кандидујем за градоначелника!

Станивуковић да поднесе оставку, спреман сам да се кандидујем за градоначелника!

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић позвао је Драшка Станивуковића да једном буде искрен и досљедан својим изјавама и поднесе оставку на мјесто градоначелника Бањалуке.
Ђајић је новинарима у Бањалуци рекао да је, према информацијама које има из ПДП-а, изјава Станивуковића да ће поднијети оставку на мјесто градоначелника Бањалуке велика обмана и лаж.

“Виђећемо већ сљедеће седмице како ће се свим средствима грчевито борити да остане на том мјесту, окривљујући све и свакога, само не себе, иако је највећи кривац за стање у којем се Бањалука данас налази”, рекао је Ђајић.

Поручује да у Бањалуци постоји најмање 30.000 људи који су способнији и образованији од Станивуковића и који би боље водили град.

“Већ се сада спекулише са неким именима, као што је Горан Талић, Младен Илић, Срђан Амиџић, Саша Тривић, па и Јелена Тривић и Милан Радовић”, рекао је Владо Ђајић.

Он је истакао да је спреман да се кандидује за мјесто градоначелника, ако буде у интересу спашавања Бањалуке, јер је стање постало неподношљиво!!!

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!