ТГТ има дозволу за промет медицинског кисеоника (ДОКУМЕНТИ)

ТГТ има дозволу за промет медицинског кисеоника (ДОКУМЕНТИ)

Фирма ТГТ Техногас посједује рјешење Агенције за лијекове и медицинска средства БиХ, потписано од стране директора Александра Золака којим се дозвољава стављање у промет лијека: МЕДИЦИНСКИ КИСЕОНИК УТП.
Рјешење је потписао директор Агенције Александар Золак 14.02.2017. године, а важи до 13.02.2022. године.
Овај документ демантује тврдње Драшка Станивуковића који упорно обмањује јавност тврдњама да поменута фирма није регистрована за испоручивање кисеоника.
Документ који АТВ доставља на увид јавности недвосмислено доказује да поменутој фирми за промет медицинског кисеоника дозволу даје Агенција за лијекове са потписом Александра Золака још 2017. године, а рјешење важи до 2022. године.
“Господин Ђајић је показао један папир у коме се види да је та фирма само носилац дозволе, али да никада није регистровала прву серију квалитета, што значи да је никада није ни било – каже Станивуковић додајући да су ствари јасне”, рекао је Станивуковић, што поново није тачно и ријеч је о неистинама јер Агенција за лијекове БиХ не посједује лабораторију у којој може да тестира квалитет гаса, односно никада на подручју БиХ нису тестирали квалитет гаса него су само признавали сертификат произвођача јер немају своју опрему. Опширније ОВДЈЕ.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!