Топић у Пријечанима: “Станивуковић обмањује грађане!”

Топић у Пријечанима: “Станивуковић обмањује грађане!”

Шеф Клуба одборника СНСД-а у Скупштини града Бањалука Драгослав Топић поручио је из бањалучког насеља Пријечани градоначелнику Станивуковићу да не може обманути мјештане Пријечана као што је покушао да обмане цијелу Бањалуку јер главна саобраћајница у Хиландарској улици у овом бањалучком насељу још није завршена, иако Станивуковић тврди да јесте.

Након што су одборници скупштинске већине обишли Пријечане у Хиландарксој улици увјерили су се да није завршена саобраћајница, а као што је то наведено у лажном Извјештају нове градске администрације.

Топић је рекао да је, осим неистине да је завршен мост у Трапистима и да је реализован пројекат улице у Дебељацима, нетачно и да је извршен наставак реконструкције саобраћајнице у Пријечанима, за шта је градоначелник навео да је инвестиција завршена лани у шта је уложено милион КМ.

Он је рекао да су на саобраћајници видљиве локве и ударне рупе и да је испред одборника данас био документ који није требало да се нађе у одборничким клупама.
Одборник Топић поручио је: „То је први градоначелник који своје грађане криви и назива погрдним именима“.

“Ја мислим да је то први градоначелник у историји који своје грађане назива идиотима, погрдним именима, а то сте данас могли чути у дискусији. Оно што желимо поручити са овога мјеста јесте да нећемо пристати на било какав вид подваљивања. Позивамо градоначелника да у што скоријем временском периоду реализује пројекте за које је Скупштина донијела одлуке”, поручио је Топић.

Он је рекао да је, према документу који се на сједници Скупштине града нашао пред одборницима, наставак реконструкције главне саобраћанице већ завршен и да је одборницима представљено да је уложени милион КМ, а да је и на знаку поред саобраћајнице видљиво исказивање незадовољства грађана, гђе они путем пароле траже да се заврши асфалт.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!