Традиционална туцијада у ГрО СНСД-а Бањалука

Традиционална туцијада у ГрО СНСД-а Бањалука

У нашој кући поводом највећег хришћанског празника Васкрса, ове године организовали смо богат програм са вриједним наградама.

С правом можемо рећи да је Туцијада у Градском одбору СНСД-а Бањалука постала традиција, а из године у годину у њој учествује све већи број нашег чланства и суграђана.

Ове године, преко 1.000 учесника такмичило се чије јаје ће однијети побједу, а награде су освојили финалисти и полуфиналисти.

Укупан наградни фонд био је 2.000КМ, а побједу је однио млади Бањалучанин Марко Рибић чије васкршње јаје је било најјаче.

“Нисам имао некакав посебан принцип приликом одабрира васкршњег јајета, јер је у принциу свако јаје исто”, рекао је Рибић.

Он је истакао да приликом куцања јајима за Васкрс у породици претежно побиједи и да генерално увијек има само срећу да побиједи.

Предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука Владо Ђајић рекао је да традиционално за Васкрс организујемо “Туцијаду” и дружење са члановима ове странке.

“Ми се у континуитету дружимо и организујемо разне едукације, састанке, путовања, те помажемо једни другима”, истакао је Ђајић.

Он је рекао да је Васкрс један од најзначајнијих празника због чега смо се одлучили да организујемо разноврсан програм.

Наши гости имали су прилику да уживају у програму Културно умјетничког друштва “Пискавица”, али и у добро познатим стиховима етно групе Јандрино јато.

С обзиром на то, да је Бањалука претходних дана у знаку тениса одлучили смо и да додатно наградимо наше госте.

Чак 10 карата било је могуће освојити на томболи коју смо организовали, а најсрећнији су кући отишли са картом за тениски спектакл у нашем граду.

Градски одбор СНСД-а Бањалука на своје суграђане мисли и ван предизборне кампање, а у нашим просторијама редовно одржавамо различите едукације, предавања, дружења, представе.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!