Тужно је да се на нож дочекује сваки потез па и онај који многима може да спаси живот

Тужно је да се на нож дочекује сваки потез па и онај који многима може да спаси живот

Поводом изјаве потпредсједника ГрО ПДП Бањалука Небојше Дринића да је у градском одбору СНСД навече диско а ујутро ординација, огласио се предсједник ГрО СНСД Бањалука Владо Ђајић.
Ђајић је истакао да Савез независних социјалдемократа у својим редовима има завидан број стручних и школованих људи од чијег знања и способности треба да имају користи, прије свега, грађани.

“Тужно је да се на нож дочекује сваки потез па и онај који многима може да спаси живот. То свакако говори више о онима који то раде без имало промишљања и искључиво са циљем обезвређивања политичког противника. Зар некоме може да смета преглед пацијената и спашавање живота. Градски одбор СНСД је веома озбиљна политичка организација која има 28 савјета и скоро сваки дан се дешавају предавања, тако је било моје и предавање мојих сарадника о превенцији можданог удара и ту нема злоупотребе, прегледи се неће радити на УКЦ већ у регистрованој здравственој установи са којом имамо уговор. Позивам дотичног и његовог шефа партије да одрже предавање из своје струке, мада не знам ни шта су по занимању ни шта могу да понуде народу”, поручио је Ђајић.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!