У Борковићима преко 50 домаћинстава добило струју

У Борковићима преко 50 домаћинстава добило струју

Предсједник Скупштине града Бањалука, Младен Илић отворио је нову трафостаницу.
Прије годину и по дана се започео један од ових пројеката. Мјештани мјесне заједнице Борковићи, који су имали проблема са снабдијевањем електричном енергијом су на своју иницијативу захтјевали да се овакво нешто ријеши. Отварању трафостанице присуствовали су предсједник Скупштине града Бањалука, Младен Илић и одборник у Скупштини града испред СНСД-а, Бојан Пећанац, а подршку су дали и МСД Бањалука.

„Задовољство ми је да смо данас и званично отворили ову трафостаницу. Важно је напоменути да је сада преко 50 домаћинстава добило струју, односно са њом у будућности више неће имати проблема“, изјавио је предсједник Скупштине града Бањалука, Младен Илић.

Илић је додао и да је ово правац у ком ће се у будућности ићи, захваљујући се мјештанима на стрпљењу, и додао је да је ово један од пројеката, који је започела претходна администрација.

Илић је истакао да ће се у будућности радити још оваквих пројеката, како оних за снабдијевање електричном енергијом, тако и за пројекте снабдијевања водом.

„Вјерујем да ћемо у наредном периоду имати још оваквих дана и много иницијатива, које ћемо на најбољи могући начин завршавати и тако олакшавати живот нашем становништву што је више могуће“, додао је Илић.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!