У завршној фази радови на изградњи дјечијег игралишта у Мишином Хану

У завршној фази радови на изградњи дјечијег игралишта у Мишином Хану

Радови на изградњи дјечијег игралишта у бањалучкој мјесној заједници Мишин Хан су у завршној фази.
Том приликом, предсједник Скупштине града Бањалука Младен Илић, заједно са директором Секретаријата за избјеглице и расељена лица Љубом Нинковићем и предсједником Градског одбора СНСД-а Владом Ђајићем, обишао је данас радове те најавио свечано отварање игралишта.
,,Задовољство нам је што смо данас обишли радове који су при самом завршетку. За седам или осам дана ћемо организовати журку са нашим најмлађим суграђанима и отворити игралиште у МЗ Мишин Хан. Сигуран сам да ће бити и нових инфраструктурних пројеката попут овога, због којих ћемо долазити и радовати се са нашим најмлађима, али сигурно и са осталим становницима”, рекао је Илић.
Љубо Нинковић, истакао је велико задовољство што су на позив локалног становништа дошли да обиђу радове те поразговарају са становницима и малишанима ове мјесне заједнице.
,,За мене је ово лично, велико задовољство јер сам прошле године био један од иницијатора да се овдје изгради дјечије игралиште. Драго ми је што смо данас овдје и што је обећање испуњено. Кроз седам до десет дана, како смо договорили са локалним становништвом, организоваћемо један велики скуп гдје ћемо промовисати дјечије игралиште као и нашу идеју да Бањалука није само центар Града, Бањалука је све оно што покрива, од Верића до Агиног села. Влада Републике Српске, која је финансирала овај пројекат у износу од 35.000 КМ, заједно са свим приједлозима који долазе из наше странке, наших активиста са терена, наставиће да ради и да улаже на добробит свих грађана, прије свега наших малишана”, истакао је Нинковић.
Предсједник МЗ Мишин Хан, Милан Вучковић, рекао је како ће овај пројекат побољшати квалитет живота ове мјесне заједнице али ће значити и за Пријаковце који су недалеко.
,,Драго ми је и задовољство што се данас налазимо овдје. Ово је велики дан јер заиста дјеца из свих крајева које сам споменуо могу овдје да дођу и да се играју. Захваљујем се свим људима добре воље који су дали свој допринос. Влади Републике Српске која је ово исфинансирала. Данас је велики празник за мјесну заједницу Мишин Хан”, рекао је Вучковић.
Предсједник Градског одбора СНСД-а Владо Ђајић рекао је како је поносан што Влада улаже велика средства у Бањалуку, али не само у Град већ и у приградска и сеоска насеља.
,,Данас је ово један лијеп повод да видимо како напредују радови за наше најбитније становнике, а то су наши малишани. Влада Републике Српске има планове за још веће инвестиције у Бањалуци”, рекао је Ђајић.
Госте и малишане у овој мјесној заједници данас је комичним триковима забављао дјечији аниматор, кловн и мађионичар – Фазонко.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!