“Ход части” претворен у нечасну промоцију Станивуковића

“Ход части” претворен у нечасну промоцију Станивуковића

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић “Ход части” претворио је у промоцију само себе, поручио је данас у Бањалуци предсједник Градског одбора СНСД Владо Ђајић.

Он се обратио у име породица погинулих бораца које су огорчене тим потезом на 9. јануар, Дан Републике Српске и које су га замолиле да говори о овој теми.

“Дошао сам да подржим породице погинулих бораца које су носиле слике својих и наших хероја. Честитам им што су дошли и требали су доћи, славили смо Дан Републике и за њу су они и погинули. То је била прилика и да се покажу и да се поклоним тим својим саборцима, а истовремено и учесницима рата и рањеницима, и свим другим који су дошли у дефиле. То је био Ход части. До момента када се на бину попео Драшко Станивуковић који је све то покварио као и све до сада и направио самопромоцију себе и својих болесних политичких амбиција. Станивуковић је како кажу породице бораца све њих довео да буду статисти, па и свог стрица који је за мене лично херој и бака је херој. Причао је о само о свом стрицу, а запоставио је све остале. ПОказао је још једном колики је манипулатор и колико иза тог одглумљеног осмјеха стоји суровост у њему. Огорчен сам што је све то покварио”, рекао је Владо Ђајић.

Он каже да је то хиљадити пут да он експлоатише погибију свог стрица што није ни људски ни морално. Још га представља као ужу породицу, а знамо да су тетке, ујаци и стричеви чланови шире породице, поручио је Ђајић.

“Борци и комшије његове кажу да се стриц звао Драгиша, а он је Драшко. Стално говори да носи име стрица, што је болесно”, рекао је Владо Ђајић.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!