Ђајић: Грађани Бањалуке ће се увјерити у наше намјере унапређења града

Ђајић: Грађани Бањалуке ће се увјерити у наше намјере унапређења града

Предсједник Градског обора СНСД-а Бањалука проф. др Владо Ђајић рекао је на данашњој конференцији да је опредјељење СНСД-а и коалиционих партнера унапређење Бањалуке, а да градоначелник Станивуковић непрестано лаже и да му ништа није свето.
“Желим да нагласим да је скупштинска већина опредјељена да ради у интересу грађана Бањалуке. Добробити наше политике су већ осјетили здравствени радници, а сљедеће су породиље. Наше опредјељење је да се након овога окренемо унапређењу Бањалуке, у шта ћете се увјерити у сљедећем периоду”, рекао је Ђајић.
“Градоначелник стално лаже, надамо се да овај пут неће. Ништа му није свето, надамо се да неће слагати породиље. Никакви трикови неће проћи код нас, имамо списак породиља и инсистираћемо да се исплати свима, а не само онима које су поднијеле захтјев”.
На питање да ли ће присуствовати сљедећој сједници Скупштине, Ђајић поручује да хоће уколико све породиље буду исплаћене.
“Имамо озбиљне службе које раде на анализи ребаланса и озбиљно ћемо приступити томе. Нема говора о блокати града, то ради сам градоначелник. Није именовао ни начелнике одјељења”, рекао је Ђајић.
“То је законска обавеза Станивуковића. Он има обавезу да дође до података сваке породиље. Одлука скупштинске већине је јасна, радимо на пронаталитетној политици. Размишљамо да и сљедеће године све породиље добију ту накнаду”, наглашава Ђајић.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!