Ђајић: Хвала свим добрим људима. Наши докази су наша дјела и спасени животи, а не неосноване тврдње

Ђајић: Хвала свим добрим људима. Наши докази су наша дјела и спасени животи, а не неосноване тврдње

Као неко ко је цијели свој живот провео борећи се за туђе животе осјетио сам моралну потребу да се обратим свим добрим људима који ни у једном тренутки нису посумњали у истину. Измишљена афера је пласирана на најгори могући начин, преко здравља наших пацијената, преко здравља сваког грађанина, прије свега преко сваког човјека који се икад лијечио на Универзитетском клиничком центру Републике Српске.
Овим непромишљеним и злим потезом градоначелника Станивуковића и опозиције бачена је љага на двогодишњу мукотрпну борбу наших љекара, техничара и другог особља који су у вријеме трајања ковида дали своје животе и који не посустају и даље да се боре за нас.
Овом приликом желим упутити извињење свим пацијентима и њиховим породицама на претрпљеном страху који су проузроковале лажи од стране градоначелника Станивуковића и опозиције у Бањалуци, који су озбиљно угрозили животе људи.
Морам додати да ова цјелокупна ситуација, ни мене као директора ни запослене у овој установи, није пољуљала већ додатно очврснула.
Захваљујем се свим добрим људима, симпатизерима и члановима СНСД-а на огромној подршци коју су пружили љекарима, техничарима, свим запосленим у Универзитетско клиничком центру као и властима Републике Српске који су још једном показали да сте нам ВИ на првом мјесту.
Измишљена афера нас није поколебала, већ додатно очврснула.
Ни сада ни убудуће нико неће успјети преокренути наше добре намјере и залагање за Републику Српску и сваког њеног човјека. Будућност наше Републике су њени људи, а ми ћемо се и даље борити за живот сваког од њих.

Тагови:

Постаните члан

Заједно можемо све!