Владо Ђајић нови је предсједник Градског одбора СНСД-а Бањалука, а као први корак у свом раду најавио да ће бити урађена анализа резултата протеклих избора, као и рад на реорганизацији и враћању старог чланства.

 

Владо Ђајић и Милорад Додик
Владо Ђајић и Милорад Додик

 

Додик је рекао да је Ђајић угледан љекар, човјек који је био на услузи свим људима и својим дјеловањем показао да истински припада СНСД-у.

„Његова дужност ће бити да обезбиједи ново активно организационо и политичко јединство, док ће нови одбор  имати обавезу да припреми изборе у градској организацији”, рекао је Додик на конференцији за новинаре у Бањалуци.

Лидер СНСД-а је новом предсједнику Градског одбора пожелио успјех, истичући да је успјех везан за његово дјеловање гдје год се до сада појавио.

„Моја подршка као повјереника за Градски одбор биће несумњива. Заједно с њим бавићу се макро организацијом партије и спреман сам да дам подршку свим иницијативама и идејама које долазе из наше структуре у овом граду”, поручио је Додик.

Директор УКЦ Владо Ђајић, захвалио се на указаном поверењу и истакао да је СНСД највећа партија у Српској која води државотворну политику.

– СНСД је гарант очувања РС и то је мотив што сам данас овдје – рекао је Ђајић.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.