Наташа Радуловић
Предсједница Актива жена ГрО СНСД

Наташа Радуловић

Као дијете официра бивше СФРЈ рођена је у Пироту. Основну школу, гимназију и студиј математике завршила је у Нишу, Београду, Славонској Пожеги, Тузли и Бањој Луци. По занимању је професор и магистар педагошких наука.
Радни вијек посветила је дјеци, васпитању и образовању младих генерација и побољшању услова у којима бораве.
Активан члан СНСД-а је од његовог оснивања, а први је предсједник Мјесног одбора Обилићево основаног 1998. године.
Била је одборник у Скупштини града Бања Лука од 2000. до 2004. године.
Обаљала је функцију директора ЈУ „Центар за предшколско образовање“ Бања Лука од 2006. године до 2016. године.
Данас је народни посланик у Народној скупштини Републике Српске.
Удата је, мајка двоје дјеце.

Најновије вијести

Прочитајте најновије вијести i publikacije gradski odbor Banja Luka

Предавање у ГрО”Превенција карцинома дојке”.

Предавање у ГрО”Превенција карцинома дојке”.

У организацији Актива жена вечерас је у ГрО СНСД-а Бањалука одржано предавање “Превенција карцинома дојке”. О превенцији карцинома дојке, најчешћој малигној болести код жена, вечерас је у Градском одбору говорио доктор Граховац. Заједно можемо учинити много за здравље жена и подићи свијест о важности превенције. Хвала свима који су се придружили вечерашњем догађају!

Актив жена о будућем дјеловању

Актив жена о будућем дјеловању

Чланице Актива жена Градског одбора СНСД-а Бањалука најављују низ активности у наредном периоду. Бројне хуманитарне акције, едукације, предавања и дружења планирана су за наредни период. Актив жена чине бројне успјешне жене у својим областима које својим дјеловањем, знањем и искуством свакодневно доприносе да овај Актив буде јединствен, јак и активан на свим пољима.

Дан жена у Крминама и Пискавици

Дан жена у Крминама и Пискавици

Било је весело у Пискавици и Крминама. Са нашим дамама у Пискавици и Крминама прославили смо међународни Дан жена! Даме наше, срећан вам празник.

Велика прослава

Велика прослава

Уз велики концерт Саше Матића и уз неколико хиљада активиста прославили смо Дан жена централном манифестацијом у организацији ГрО СНСД-а Бања Лука. Када видимо ову енергију, сигурни смо да је СНСД на правом путу. Драге даме, још једном срећан вам празник.

Дан жена у Горњој Пискавици

Дан жена у Горњој Пискавици

Са нашим активистима у Горњој Пискавици прославили смо 8. март.

Дан жена у Лакташима

Дан жена у Лакташима

Са нама је и доктор Игор Милошевић, специјалиста опште и роботски асистиране хирургије из болнице Света Елизабет из Охаја САД који је имао велику жељу да упозна предсједника Милорада Додика. Сјајно је било вечерас у Лакташима. Драге даме, срећан вам празник!

Актив жена о предстојећим активностима

Актив жена о предстојећим активностима

Предсједница Актива жена ГрО СНСД-а Бања Лука Наташа Радуловић одржала је низ састанака са представницима рејонских одбора АЖ СНСД-а Бања Лука. На састанцима су договорене бројне активности које су у плану Актива жена. Жене су снага СНСД-а!

Актив жена у хуманитарној акцији

Актив жена у хуманитарној акцији

Предсједница Актива жена ГрО СНСД-а Бања Лука Наташа Радуловић уз сараднице Ранку Гаковић и Маријану Каповић Соломон и Мају Перјановић из Актива жена ГрО СНСД-а Дервента посјетиле су Центар за дјецу и омладину са сметњама у развоју „Будућност“, те Удружење родитеља дјеце и омладине са посебним потребама и инвалидних особа „Сунце“ и овом приликом кориснике […]

Жене су снага СНСД-а

Жене су снага СНСД-а

У Мркоњић Граду одржан је састанак АЖС Изборне јединице 3. Окупљања и заједничка дружења увијек нас подсјете колика је снага жена и зашто је толико важан наш заједнички рад и допринос за развој и очување Републике Српске. Наредни период биће обиљежен многим акцијама у организацији АЖС-а, а задовољство наших суграђана најбољи је показатељ да су […]

Постаните члан

Заједно можемо све!