55. Уклоњени контејнери за одлагање отпада

Градска управа је уклонила контејнер за одлагање отпада који се налазио у улици Илије Гарашанина бр. 18 (скретање за надвожњак Булевар Милутина Миланковића). Овај контејнер су користили становници слијепог дјела улице да би изнели комунални отпад.

У овом дијелу улице Илије Гарашанина (од броја 27 до броја 39 ) не постоји могућност одвожења комуналног отпада на начин да се износи испред кућа, јер физички није могућ улазак камиона у овај дио улице, нити је то икад био случај. Из тог разлога, становници овог дијела улице приморани су да свој отпад износе на главни дио улице, на мјесто гдје се налазио контејнер. Отпад се одлаже и одвози, али без контејнера, отпад се услијед вјетра и паса луталица разноси на великој јавној површини (простор око пружног прелаза – надвожњака).


Учествујте у рјешавању нагомиланих проблема у Бањалуци, пријавом комуналног, инфраструктурног или неког другог проблема слањем попуњеног обрасца за пријаву проблема и фотографије проблема на имејл адресу mapa.problema.snsd@gmail.com.

 

Постаните члан

Заједно можемо све!